hits

8 mnd uten stoffskifte medisiner...

Det har blitt lite oppdateringer fra meg her en stund... Årsaken?

Masse som skjer i livet både profesjonelt og privat som har tatt mye av tiden min, slik at jeg er blitt nødt til å prioritere hva jeg skal gjøre og ikke. Ikke at jeg har vært så veldig effektiv de siste månedene heller da jeg har brukt mye energi på å jobbe. I tillegg har det surret masse tanker i hodet når det gjelder hva man skal gå videre i livet med når mye av livet blir snudd på hodet fordi man på en måte har fått et nytt liv når man kommer seg av noen medisiner man har brukt i 17 år og energi nivået går helt i taket, og man klarer så mye mere enn man har gjort på så mange år. 

Om en liten stund er det faktisk 8 mndr. siden jeg sluttet med stoffskifte medisin min gjennom 17 år. Den 7 januar var det også 2 år siden jeg møtte veggen og nesten ikke klarte å gå. Her jeg sitter nå kan jeg vel si at jeg har det veldig bra.. Jeg jobber fulltid og vel så det.. Jeg er også blitt student og står i startgropa til å begynne på Medisinfag hos Tunsberg Medisin Fagskole, for å kunne hjelpe andre å klare det samme jeg har gjort. Jeg har også gjennomført kurset jeg startet på hos Morley Robbins, og kan nå kalle meg Root Cause Consultant eller Copernican Mineral Consultant og forhåpentligvis som en Naturterapaut om en stund når jeg kommer meg gjennom Medisinfag og består eksamen om et års tid eller to. Egentlig er kurset på et år, men siden jeg jobber såpass mye blir jeg antageligvis nødt til å ta det over to år grunnet ei tidsklemme som ikke alltid er like lett å styre da jeg vil ha en viss balanse mellom jobb, fritid og studier. Jobb er det jeg lever av, men studier må også til om jeg skal nå målene jeg vil om en stund. 

For meg i tiden framover blir det som vanlig masse baller i lufta, men det er der jeg trives best og finner driven til å få energi til å drive med alt jeg gjør. Det som gir meg mest er faktisk det å holde på ute i i den frie natur uansett vær og føre. Det er ute jeg finner roa i sjela og finner energien til en uke med tøff jobbing, og om en stund er det også slik at det også kommer en hund til i huset som blir som skapt for det jeg skal holde på med. Jeg har gått til anskaffelse av en hund som ble født den 26.12.17, og er en blanding av Alaskan Malamute og Alaskan Husky som skal hete Snap. Han skal være med meg på turene jeg planlegger både med og uten kløv og brukes til det den er skapt til som er å trekke pulk og å være ute i det fri..

Han er ikke store karen enda, men jeg gleder meg veldig til han kommer i hus i mars en gang, og håper han blir en fin kompis for den hunden vi allerede har som også trives veldig godt på tur.

Siden jeg ikke har skrevet mye her på denne bloggen den siste tiden hverken på den ene eller andre måten har jeg bestemt meg for å prøve å oppdatere den en gang hver uke heretter. Enten med et innlegg som dette, eller om et tema som omhandler det å balansere mineraler i kroppen for å få en bedre helse da det er flere som har etterlyst litt av det her. 

Jeg håper ihvertfall at de av dere som har etterlyst innlegg vil følge min vei videre med alle mine krumspring høyt og lavt, og samtidig kanskje lære litt om det å få en bedre helse uten medisiner og alle de problemene det faktisk kan medføre.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bedre Helse & Kropp

Bedre Helse & Kropp

52, Lillehammer

Mitt navn er Liv Irene Halvorsen og jeg har levd med lavt stoffskifte i 17 år. Gjennom disse årene har jeg slitt mye, prøvd det meste, og har en del erfaring på både godt og vondt. Jeg er utdannet Copernican Mineral Consultant hos Morley Robbins og jeg er nå under utdannelse for å bli Naturterapaut hos Tunsberg Medisinske Fagskole hvor jeg studerer Medisinfag. Ønsker du å booke en time hos meg med en liten innføring i hvordan du selv kan få bedre Helse & Kropp kan du ta kontakt på: Tlf: 96014849 E post:magprotocol@outlook.com

Kategorier

Arkiv